Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, szerintetek egy lány...

Fiúk, szerintetek egy lány legyen laza vagy nőies?

Figyelt kérdés

Nektek melyik stílus jön be leginkabb?

16/L. Általában laza ruhákban járok, többnyire feketében (zenei izlésem is meghatarozza).

Szerintetek jobb ha egy lány nőies vagy laza?

2016. márc. 12. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az attol fugg kinek mi van akin ez van akin az tetszik jobban
2016. márc. 12. 20:06
 2/14 anonim ***** válasza:
23%
Egy lány legyen lkányos, a nők legyenek nőiesek, laza meg legyen az agyát szétgandzsázott raszta.
2016. márc. 12. 20:08
 3/14 anonim ***** válasza:
12%

Utcsoval egyetertek!

Egy no legyen noies es szexi!

A laza stilus nem illik a nokhoz!

2016. márc. 12. 20:31
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
En annyiban ertek egyet az elottem szolokkal, hogy ha az alkalom megkivanja, akkor egy no legyen noies. De egy atlag hetkoznapon miert ne lehetne laza? Legalabbis baratnom hetkoznapokon altalaban lazan oltozik, ami engem egyaltalan nem zavar.
2016. márc. 12. 20:35
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
A kettő nem zárja ki egymást!
2016. márc. 13. 08:52
 6/14 anonim ***** válasza:
4%
Gondolom a farmernadrágra gondolsz, hogy laza öltözet, torna-sport cipővel, ahogy sokan járnak. Látszik, hogy ez nagyobb divat, mint a tipikus női öltözék, de már megszoktam, hogy a csajok is hasonló szerelésben járnak, mint a fiúk, mert úgy szeretnek, de közbe máshol meg arról prédikálnak, hogy ne mossuk már össze a nemek közti különbséget.
2016. márc. 13. 11:12
 7/14 anonim ***** válasza:
21%

Ugy ahogy az utolso irja!

Erre mi a valasza a sok ferfifikazonak??

Fiuk nem vehetnek fol laza kenyelmes ruhakat?

Egy fiunak mindeg ferfiasnak kell lennie?

2016. márc. 13. 16:18
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Én is azt a véleményt pártolom, amit az egyik előttem szóló írt: ha az alkalom úgy kívánja, akkor nem árt, ha egy lány tud nőies és csinos lenni, de egy átlagos hétköznapon sz*rni kell bele az egészbe, és azt felvenni, ami kényelmes!

Én például kifejezetten szeretem, ha egy lánynak van egy lazább, fiúsabb oldala is. Mind viselkedésben, mind pedig öltözködésben.

Agybajt kapok a mindig full nőies, cukimuki cicababáktól, de persze a másik véglet se helyes, amikor egy lány túlságosan fiús és igénytelen.

Meg kell találni az arany középutat.

2016. márc. 15. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát ja, szarni kell bele hétköznap, látszik is, hogy sok csaj, nő részben fiúsra veszi az öltözetét, de fiúknál nem bevett, hogy csajosra vennék, kivéve a skinny nadrágot, de mást már nem vállalnak be, kivéve én, de még én se merek úgy női dolgokba járni ami tetszene, pedig tényleg szarni kell bele, mindenki maga tudja mibe szeret lenni.
2016. márc. 16. 10:45
 10/14 anonim válasza:
Néha legyen laza de inkább nőies 23f
2016. márc. 27. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!