Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti felvennétek ilyet? Ciki...

Ti felvennétek ilyet? Ciki hordani?

Figyelt kérdés

Már nagyon unom, hogy folyton egy nagyobb szél kifordítja az esernyőmet,és tönkremegy. Meg amúgy is utálom hordani magammal állandóan.

Ezért most esőkabátot vettem. Csakhogy nem látok senkin esőkabátot, mindenki esernyőt használ. Gáz az esőkabát? A színe: világos kék :). Nem fognak hülyének nézni,mert esőkabátot húzok iskolába is? (Még eddig csak 1x vettem fel, de megnéztek...)

Mi a véleményetek róla??

Kép róla:

[link]

[link]

2016. márc. 11. 17:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy néz ki, mint egy kukazsák amire gombokat/patentokat varrtak.

Én sem szeretem az esernyőt, esőkabátot hordok. (csak nem ilyet)

2016. márc. 13. 19:47
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
igen, gáz. lúzer vagy. abból is látszik, hogy gyakorin kérdezgeted idegen emberek véleményét sokadjára is.
2016. márc. 16. 07:50
 13/20 A kérdező kommentje:
#12: és ez téged miért zavar? Nem elfér a többi kérdés között? Ha zavar ne nézz ide.
2016. márc. 16. 20:16
 14/20 anonim ***** válasza:

tudod, van egy olyan bejelentő opció, hogy: 'gyanús, hogy a kérdező megkérdezte már ugyanezt'

na nem véletlen van ilyen..

2016. márc. 16. 20:46
 15/20 A kérdező kommentje:
Jólvan okos vagy most mar foglalkozz kicsit a gatyódban lévő akármivel is, nem kell itt élvezkedned.
2016. márc. 16. 21:45
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

ki élvezkedik, te szerencsétlen? :D

de mindegy, inkább hagylak is a CIKI kis kabátoddal együtt

2016. márc. 16. 21:49
 17/20 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg ha neked ez tetszik,nyugodtan hordd!Legalább egyedi és különleges leszel! :)
2016. júl. 20. 11:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Inkább szerezz egy extra erős esernyőt ;) 🌂☔
2016. szept. 11. 21:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki az esőkabát, de inkább egy homokszínű Burberry-t vegyél!
2016. szept. 11. 22:06
 20/20 anonim válasza:
Hát szerintem esőkabátot az ovisok és a kisiskolások hordanak. Szerintem nem nehéz olyan esernyőt találni ami nem fordul ki egy szél miatt... Biztos, hogy mikor esik az eső akkor a többi embernek nem fordul ki az esernyője.... Akkor csak te veszel rossz helyen esernyőt.... Hát persze, hogy kifordul ha mindig ugyanazt az esernyőt veszed... és ha ennyire zavar, akkor ne sajnálj egy kicsivel drágább, jobb minőségű esernyőre pénzt kiadni...
2016. szept. 24. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!