Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy ducibb lány stílusosabban, grunge, rock stílusban öltözködik? 16/L

Figyelt kérdés
Általában a duci lányokat egy dagadt,csúnya,ízléstelen embernek könyvelik el. Én duci vagyok,de úgy gondolom,hogy a többi duci lányhoz képest jobban öltözködöm,és szebb vagyok. Ezt mások gáznak tarthatják? Vagy ez csak sovány lányoknak áll jól?
2016. márc. 11. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond
2016. márc. 14. 19:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Kívánatos egy csaj vagy!
2016. márc. 16. 07:37
 13/15 A kérdező kommentje:
az igen, hat koszi.:))
2016. márc. 16. 16:18
 14/15 anonim ***** válasza:
65%

Őszinte leszek, vagy megsértődsz vagy nem.

Ez alapján a pár kép alapján, átlagosan öltözködsz, de van aki még erre sem képes, szóval mondhatjuk, hogy van ízlésed hozzá.

Az utolsó képen a hajadnál tényleg nem szép az átmenet.

Az arcod valóban szép, ez nem tagadás.

Viszont szerintem már a túlsúlyos kategóriába esel, sem mint a duciba.

Számomra ők a csinos,duci nők: [link]

Én csak azt nem értem, miért jó ez így neked, miért elégedsz meg azzal, hogy egy kicsit jobban nézel ki más kövér lányokhoz képest?

Az egészségednek is sokkal jobbat tennél, ha leadnád a fölösleges kilókat. Nem éreznéd sokkal jobban magad a bőrödben, ha képes lennél fulladás nélkül futni néhány kört, vagy kényelmesebben tudnál mozogni?

Persze lehet valaki beteg és hízhat el amiatt, nem tudod te szenvedsz-e bármi ilyenben, de akkor is lehet mellette mozogni és egészségesen enni.

Nem azt mondom,hogy az a csinos aki csontsovány gebe. Számomra már ez csinos és egészséges alkat: [link]

Most lehet engem utálni meg szidni amiért ilyeneket mondok, de én nem értem, hogy miért kell valakinek attól rettegnie hogy egy nap szívroham viszi el a túlsúly miatt.

Csak hogy a kérdésre is válaszoljak: akkor öltözz rockernek ha az is vagy. Mert ha elkezded felvenni ezt a stílust, de közbe azt se tudod mi az a rock, nem a "duciságod" miatt fognak megszólni és utálni az emberek.

2016. márc. 20. 11:15
 15/15 anonim válasza:
Van rajtad egy kis felesleg de nagyon szép vagy *-*
2016. nov. 19. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!