Kőmosott naci férfiaknak?
Ez nem női gatya amúgy?
De nem rossz, én simán felvenném. Nekem tetszik.
Ez minden csak nem noi utcso!
Mikor lattal ilyen fazont non?
Hát csak abból gondoltam esetleg nőinek, hogy olyan rövid a slicce, kicsik a farzsebek és a szabás csípőnél olyan ívelt...
Bár a masoani kimondottan buggyos férfigatyák nagy lent lévő farzsebekkel, amik nem is a fenekemen vannak, hanem már a combom hátulján, nem igazán teteszenek. Ezért is írtam, hogy én simán felvennék ilyet. Nekem a fazonjával, színével sincs semmi bajom, egynek jó lenne. :)
Igen F vagyok én is.
Szerintem jó ez a farzseb, és alapvetően nem lenne baj az sem, ha női lenne. :) Én simán felvenném ha szűkebb és feszülősebb fazonú lenne. :)
Nekem vannak női skinny farmerjaim is, azoknak tényleg tök pici a farzsebük, meg a sliccük is sokkal rövidebb, mégis a kedvenceim, mert sokkal jobban feszülnek rajtam a sztreccses anyagnak köszönhetően, és sokkal jobban is állnak emiatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!