Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi jellemzi a cicababákat? A...

Mi jellemzi a cicababákat? A rózsaszín csili-vili, vagy inkább a leopárdmintás-latex cuccok? :DD

Figyelt kérdés
Képet esetleg linkelnétek plázacicás ruhákról?
2010. ápr. 2. 00:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Na, látom, jöttek a cicababák és lepontoztak mindenkit... :D

Egyébként igaz, 12-30 éves kor között mozog ez a határ... De elég szörnyű :D Később megjön az eszük.

2010. ápr. 3. 12:01
 12/16 A kérdező kommentje:

Szerintem a nagyon csinos külső nem észfüggő....

Attól, hogy valakinek ez tetszik, nem azt jelenti, hogy buta!!

2010. ápr. 3. 12:32
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Ne akarj plázacica lenni. Egyébként meg, nem a ruha jellemzi a plázacicákat, hanem a viselkedés. Lehet h nem rózsaszínben jön szembe veled hanem feketében vagy fehérben. Nem kell feltétlen szőke haj, lehet fekete barna vörös. De a szoli meg műköröm mindnél egyezik, viszont kíváncsi lennék hogy törlik ki a seggüket azzal a karommal. Pláne ha hegyes.
2010. ápr. 5. 16:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlen a szőke haj és a csücsörítő ajkak jelzik,hogy cicacsajt látunk. Én inkább a megszólalásából veszem észre.Lehet,hogy nem festi a haját,de nagyon nyálasan beszél (jajj de szupcsi,ari" és alapból a hangszín) és a mozdulatok is árulkodnak.Lehet,hogy nincs rajta egy kiló smink,de műkarmai mint egy velociraptoré,és persze csinosabbnak,karcsúbbnak érzi magát mint ami...ez eléggé nevetségessé teszi.Amikor párosul hozzá egy faja finnyásság és beképzeltség,szerintem inkább cicababa.
2010. ápr. 5. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

mind2, én cicababa vagyok és hordok mindent ami igazán sexy és igényes

én volt hogy kombináltam a latexet a csilli villiséggel pl. latex nacihoz egy X-IT felsőt + tűsarkú

és igen, nekem is van műkörmöm, piercingem, latexem, X-ITem és mindegyikben csodásan érzem magam, akinek meg nem tetszik az ne szólaljon meg!

2010. ápr. 18. 09:57
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Kedves utolsó válaszoló. Elég szánalmas vagy :D:D:D LEPONTOZOL LESZ*ROM.:D
2010. ápr. 19. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!