Lányok fiúk ti hogy veszitek le magatokról a nagyon szűk feszülős csőnadrágot? 18/f
Kedves asztal0507 nevű privátban lehülyéző kérdező!
Látom, hogy fiú vagy, én is az vagyok, mégsem csorbult a férfiasságom a nejlonharisnyától. Ha neked ez gondot okoz, és ettől kevésbé fogod magad fiúnak érezni, akkor hagyd figyelmen kívül az ötletünket. Ennyi eszed lehetne már ilyen korodra!
Ezt a hangnemet pedig ahogyan nekem írtál, kikérem magamnak, így a kedves családoddal társalogjál otthon!
További szép napot!
#21:
Azért kell, hogy a bokámra érjen, mert különben fázna a bokám. Nekem nem jön be ilyen időben a bokavillantás. Mondjuk máskor sem. :)
Hát én is csatlakozom, nem kellene hőzöngeni azért mert más, mi másképp csinálunk vmit! A nylonharisnya lehet jó, nem ettől lesz vki homár, ha hordja nadrág alatt, nekem ez jó erre, de te inkább kend be vazelinnal a lábaid, nehogy nőnek érezd magad!
Nekem a zoknim és hidegbe a télies cipőim védenek a hideg ellen, ilyenkor pedig már elég a zokni is, nekem nem tetszene ha a bokámig érne.
Kerdezo!
Szerinted egy ruhadarabot az anyaga hatarozza meg hogy melyik nem viselheti?
Egyebkent 1994-ota gyartanak ferfi nejlon harisnyat csak utanna kene nezni aztan okoskodni...
Es kenyelmesebb mint egy vastag pamut zokni ami meg szoszolodik is...
Igazad van!
A legkonnyebb beszerezni olcson!!
Kell ennel tobb...
A Kérdező, asztal0507 egy erőszakos üzengető privátban, ne válaszoljatok neki, tiltsátok!
Ez is az Ő kérdése.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!