Ha úgyis átlátszik a nadrágon a tanga vonala is, miért nem lehet inkább egy francia bugyit venni helyette?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 08:31
1/10 anonim válasza:
Mi a különbség? teljesen mindegy, milyen bugyi látszik át. MEg eleve neked mi közös más bugyijához?
2/10 anonim válasza:
A franciabugyi nekem nagyon kényelmetlen, meg ronda is.
Akinek a tanga tetszik, az miért ne hordhatná azt?
Ha meg átlátszik, akkor lényegtelen, hogy milyen bugyi az, senkinek semmi köze hozzá.
3/10 anonim válasza:
nekem nem látszik át a tanga vonala, nem tudom, te mit csinálsz. nem papírvékony anyagú nadrágot kell venni.
4/10 anonim válasza:
Mire gondolsz, a legginges öltözékre?
6/10 anonim válasza:
Jogos a kerdes,ez is egy megmagyarazhatatlan tevekenyseg a sok kozul amit a nok csinalnak!
Elso !
A kerdezonek annyi koze van hogy ranez a seggugre nyilvan es ezert veszik fel mert nezik a fiuk oket! Es ezzel foglalkoznak...
7/10 anonim válasza:
A tanga vonala nem látszik át.Nekem legalábbis egyik nadrágomon se
8/10 anonim válasza:
Nekem sem látszik egyáltalán, de még a francia se nagyon. Fazon függő
9/10 anonim válasza:
vegyel cut magic bugyit, varras nelkulit
10/10 anonim válasza:
Tök szexi ha átlátszik vagy kivillan a tanga a francia bugyi nem szexi számomra 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!