Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon alacsony vagyok, vajon...

Nagyon alacsony vagyok, vajon milyen ruhák illenek a legmegfelelőbben hozzám?

Figyelt kérdés
Pontosan 143 cm, 17 éves, lány átlagos alkattal. Legfőképp fazonra gondoltam, de minden érdekel! (Igen, semmi bajom magammal blabla, nem zavar, sőt(: )
2010. ápr. 1. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Az nagyon alacsony.Mondjuk,én is csak 156 cm vagyok.

Kerüld a hosszított fazonú felsőket,a hosszú kabátokat,mert azok összenyomják az alakodat.A magassarkú a barátod. :-) Az élére vasalt,kicsit magasabb derekú szövegatyák szerintem Neked is jól állnának,és a térd fölé érő szoknyák,amelyek lehetőleg A vonalúak.A kétféle színű összeállítások tömörítenek,jobb az egyszínű egyberuha,vagy a hasonló árnyalatú alsó és felsőrész.Hosszanti csíkozás,öv,ami kiemeli a derekadat,ilyesmik.

Remélem,segítettem valamennyit.

2010. ápr. 1. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:

A nőies alkat:

Legfőbb jellemzői: az alacsony termet, telt idomok - kerek mell, ívelt csípő -, többnyire erős testfelépítés és könnyű csontok. Ha ilyen az alkatod, akkor valószínűleg jó az állóképességed, mozgékony vagy, de sajnos, hajlamos a hízásra. Azaz, a felesleges kalóriát zsír formájában raktározod el, ami előbb-utóbb meg is látszódik, többnyire a csípő tájékán. Ha erre a típusra hasonlítasz leginkább, akkor figyelj oda arra, mit és mennyit eszel, a testmozgásról nem is beszélve... Kerüld a túl bő szárú nadrágok és a hosszú szoknyák viselését: helyettük válassz inkább enyhén trapézszabású nadrágot, legjobb, ha hosszanti csíkozással. Előnyös a mélyebb dekoltázs, ami kiemeli a melledet, valamint a térdig érő, szűkülő szabású szoknya.

A vékony alkat:

Legfőbb jellemzők: az átlagosnál alacsonyabb testsúly, törékenyebb testalkat. A vállad és a csípőd keskeny, ám a melleid sem túl nagyok. Kevés a zsírtartalékod, ami előnyös a megjelenés szempontjából, de megvan az a hátránya is, hogy könnyebben kifáradsz. A modellek többsége ebbe a típusba sorolható, de a viszonylag alacsony, madárcsontozatú lányok is. Nyáron nyugodtan hordj a hasadat szabadon hagyó topokat, és a látványos háromszög alakú bikinik is a te alakodon mutatnak a legjobban. Ha magas vagy, szinte minden szabás jól áll neked, ha viszont picire nőttél, kerüld a hosszú szoknyákat és kabátokat, mert teljesen összenyomhatnak.

2010. ápr. 2. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!