Szerintetek gáz gyerekruha boltból venni ruhát?
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok (158 cm) ezért sokszor találok magamra a gyerekosztályokon is ruhákat. Találtam egy nagyon jó dolgokat áruló bébi- és gyermekdivat butikot, ahol 170 cm-ig vannak gyerekruhák. Szerintetek nagyon ciki lenne, ha bemennék oda magamnak vásárolni? Persze nem Disney mintás, meg harsány cuccokat szeretnék, de pl. vannak blézerek, meg alkalmi felsők is.2016. márc. 4. 14:00
1/11 anonim válasza:
Hat ismerek olyat aki f&f kids es cucokba jar es nem sokara 20 eves
De ha jol ertem te lany vagy neked a te meretedhez azert lehet talalni rendes ruhakat
De ha nem olyan gyerekes akkor egyaltalan nem az
2/11 A kérdező kommentje:
21 vagyok :)
2016. márc. 4. 14:38
3/11 A kérdező kommentje:
Ja és lány, igen. Csak kérdés, hogy az eladó nem néz-e hülyének, ha bemegyek és magamra kérek ruhát?! :)
2016. márc. 4. 14:39
4/11 anonim válasza:
Én 31 vagyok, de nekem is van egy kardigánom, amit a h und m gyerekrészlegen vettem :) Szóval szerintem nem gáz :) Sokszor ugyanazok vagy nagyon hasonlók vannak a felnőtt részlegen is.
5/11 A kérdező kommentje:
Persze, de megint más az ha áruházban, vagy nagyobb ruhaüzletben vásárolsz, vagy egy kis vidéki boltban. :)
2016. márc. 4. 19:56
6/11 anonim válasza:
Nem gáz ott se. Nem hiszem, hogy te leszel az első :)
7/11 anonim válasza:
A lányokon - még ha 180 centisek és 70 kilósak is - bizonyos ruhadarabok alighanem mindenkinek onnan valóak. Gondolok itt pl a farmerkabátnak csúfolt hónaljmelegítőkre, a derékig is alig éri kiskabátokra, cici alatt övvel összehúzva, meg a 25 centi magasságú trikócskákra.
9/11 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, én nem "hónaljmelegítő" ( :D) méretű és jellegű ruhákat szeretnék venni természetesen, hanem ami ízléses és méretben is megfelelő. :)
2016. márc. 4. 21:55
10/11 anonim válasza:
Én 150 cm vagyok de soha nem veszek a gyerekosztályon, mert a felnőttnek más a szabása, pl. mellben! Még a junior cipők is mások, mások az arányai. De Te tudod, hogy a pénz, vagy a jobb kinézet számít....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!