Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire megbízható internetes...

Mennyire megbízható internetes ruhaboltokból vásárolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy cipőt vásárolni interneten az egyik cipőboltból (Office Shoes). Mennyire megbízható? Ha nem megfelelő a méret, akkor a visszaküldési költséget nekem kell fizetni? Biztosan eredeti cipőt küldenek? Garanciáztatás hogy megy? Akinek van tapasztalata, kérem írja le!

2016. márc. 1. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is pont most akarok onnan rendelni. Ha nem jó a méret és visszaküldenéd, annak a költsége téged terhel, ez mindenhol így van. De nem tudod esetleg megoldani, hogy bemész egy Office Shoes üzletbe és felpróbálod? Én is ezt tettem, csak épp nem volt abban a színben amit kinéztem, ezért rendelném online, a boltban meg egy másik színűt próbáltam.

Nyilvánvalóan eredetit küldenek, ne viccelj már! Egy ilyen presztízsű üzletlánc nyilván nem kockáztatja azzal sem a jó hírét, sem a börtönt, hogy hamisított terméket küld ki. A garancia pedig ugyanúgy működik, mint máshol, mivel ezt is törvény határozza meg. A számlát őrizd meg.

2016. márc. 1. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!