Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bonprixről rendelt cipőkről...

Lajli13 kérdése:

Bonprixről rendelt cipőkről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Találtam egy gyönyörű darabot, van is a méretemben, minden jó, de még sosem rendeltem erről az oldalról, és nem vagyok benne biztos, hogy érdemes lenne-e. Elmondanátok nekem a véleményeteket, észrevételeiteket?

#vásárlás #internetes vásárlás #Bon Prix #cipő vásárlás internetről #bonprix cipő #bonprix vásárlás
2016. febr. 29. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Én rendeltem télen egy csizmát, a mérettáblázat alapján jó lett volna, de a valóságban kb két számmal kisebb volt. Vagyis nem egyezik meg a valós méret a táblázattal. A szára is sokkal bővebb volt, és sokkal kisebb volt a belsőntalphossz is. Telefonon is érdeklődtem pedig, ott is rossz méreteket mondtak. Magával a cipővel amúgy nem lett volna gond, szép volt élőben is,és lehet, hogy nwm mind ilyen. Visszaküldtem, kb három hét múlva vissza is utalták a pénzt.
2016. febr. 29. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Én rendeltem már onnan balerinát is, edzőcipőt is, 40-es a lábam, 40-es méretet rendeltem, mindkettő tökéletesen jó volt.
2016. febr. 29. 21:36
 3/4 anonim válasza:
Én egy Kappa sportcipőt rendeltem, pont jó volt a méret.
2016. márc. 1. 06:33
 4/4 anonim válasza:
Nekem kilapították, hogy helytakarékosan beleférjen a műanyag zsákba, amiben küldik. Nagyon sokára (több hét alatt) tágult ki rendesen. Addig alig tudtam felhúzni. És most is olyan, mintha el lenne deformálódva. Kicsit oldalasan kell beledugnom a lábamat, hogy rendesen belemenjen. De amúgy szép a cipő és kényelmes is, és méretben is jó.
2016. márc. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!