Hol érdemes ilyen cuccokat venni?
Figyelt kérdés
Szeretném kicsit felújítani a ruhatáramat, ezt minél olcsóbban megakarom úszni, mivel kéne 10-15 póló 5-6 farmer és vagy 5-7 baseball sapka!
Nem tudom hol érdemes venni, a stílusukat tekintve rapper rucik lennének, poénos feliratú pólók, nem érdekelnek a márkák.. Ilyen internetes oldalakon néztem elég drága ez a pólónyomtatás, 2000-nél többet egy pólóért én nem szívesen költenék, még annyit sem feltétlenül!
Tudtok esetleg Pest környékén jó helyeket? Kínai, vagy akármilyen üzlet!
Poénos feliratok alatt például Superman-es póló, különböző angol beszólások (aki járatos a youtube-on az tudja mire gondolok) nem a "megb*szlak" meg "sz*pjál le" feliratok, hanem amik kicsit intellektuellebbek persze :D
Előre is köszi a válaszokat!
Szép napot!
2010. ápr. 1. 12:45
1/3 anonim válasza:
Hát most feladtad a leckét :S pesten olcsó ruha.. háát :D nem tudom, talán igen vmi kínai, de ott nincsenek normális feliratos polók :S vagy múltkor spec tesco-ban láttam egy tök jó férfi polót valami ilyen szöveggel hogy hős vagyok , de nem a tiéd :D persze angolul. meg am most ez lehet hülyén jön ki , de vannak olyan turkálók ahol angol rucikat lehet venni, tök olcsóért és általában minőségiek pl mex, sztem azt is megnézheted, nekem is több ismerősöm onnnan vásárol és nem mondanád meg róla hogy turis :)
2/3 anonim válasza:
fiú vagy, vagy lány? mert nekem is hasonló az öltözködésem (lány vagyok), és én angol használtruha bultokban (Háda) szoktam nézelődni. Tényleg nagyon jó áruk vannak ott, alig használtak, én nagyon jó ruhákat szereztem onnan, viszonylag olcsón. Vannak darabáras Háda üzletek (itt felsőket 1200-2500 ft körül vettem), és vannak olyanok, ahol kilóra mérik a ruhát, tehát 1kg ruha x ft (ilyenben még nem voltam, szóval nem tudom pontosan).
3/3 A kérdező kommentje:
19/f
2010. ápr. 1. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!