Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mennyit szánnátok rá, ha...

Ti mennyit szánnátok rá, ha venni akarnátok 1 vízálló karórát?

Figyelt kérdés
Én férfi órát fogok venni,csak érdekel,hogy ti maximum mennyiit szánnátok rá.

2016. febr. 28. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Most konkrétan úszáshoz, vagy búvárkodáshoz kellene?

Ha nem akkor én egy havi fizetésemért vennék max órát. Annyiért meg kb már mind vízálló az összeszerelés minősége miatt.

2016. febr. 28. 19:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Úszáshoz veszek majd órát.
2016. febr. 28. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor én olyan 30-40-ig nézegetném őket.
2016. febr. 28. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát...

Most ha csak tényleg úszáshoz kell és azon kívül semmi extrát nem kell tudnia, akkor ott vannak a Casio World Time órái amik G-Shock szerű tokozást kaptak kb. 12.000-ért. Én egy ilyet használok túrázós/úszós/evezős/melós/nemsajnálós órának kb. 6 éve és iszonyat sokat kibír. Ha meg esetleg valami baja lesz, akkor nem hordok ki lábon egy szívrohamot.

Ha ezen felül mindennapos órának is szeretnéd használni. Tehát jól nézzen ki, több alkalomra is lehessen viselni és egy kicsit komolyabb hatást akarsz vele kelteni, akkor én Orient vagy Seiko búvár órákat néznék. Pl. Orient Ray, Orient Mako, Orient Mako XL (ezek 40.000-50.000 környékén mozognak) Seiko-ból a Sport 5 modellek felelhetne meg neked, ezek kb. 100.000 forintig kúsznak el.

Ha ezeknél még egy fokkal komolyabbat szeretnél, akkor Steinhart Ocean One 120.000-150.000 ft magasságában.

Én a mindennapokban egy Orient Ray-t hordok, de egyszerűen még ezt is sajnálnám durvább behatásoknak kitenni. Ezért mint fentebb is említettem, inkább vettem mellé egy olcsó, tömeggyártott, aránylag strapabíró órát amit nem sajnálok annyira. Jó, persze, ezt is sajnálom. De legalább nem egy sok tízezer forintos órát baromolok szét.

2016. márc. 9. 03:32
 5/5 anonim válasza:
A minőség 100.000 ezer forintig különbözik, ezen felül már csak a márkát kell megfizetni.
2016. jún. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!