Miért nem szeretitek a tűsarkú lábbeliket?
Figyelt kérdés
Miért prostis?2016. febr. 27. 16:34
11/18 anonim válasza:
Én szeretem a tűsarkút. Önmagában nem prostis.
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
Szerintem te az a kerdezo vagy aki azt kerdezte h a ferfiak miert nem birnak lassabban menni mikor te ott topogsz 11cm-es tusarkuban a templom fele:D
14/18 anonim válasza:
Nekem az egyik titkos vágyálmom, hogy valami varázslat segítségével súlytalanul járhassak gyönyörű magassarkúakban, beleértve a tűsarkúakat, mert nagyon szépnek találom őket, de egyszerűen annyira nem kényelmesek hosszú távon, és annyira meg van kötve bennük az ember (a már sokak által említett macskakő, bizonytalan terep, feltöri, megnyomja, lemarja, az elővigyázatosságból felragasztott védőzselét, ragtapaszt úgyis leszedi, stb.), hogy inkább csak alkalmakkor veszem elő az enyéimet.
15/18 anonim válasza:
Én hordom őket,ha nem csúszós kinnt!
16/18 anonim válasza:
Ocsmány az acélbetétes bakancs??! Egyébként szubjektív szerintem, én azért nem szeretem, mert nem tetszik, kisebbnek tűnik benne a lábfejem, és a lábam még vaskosabbnak tűnik benne. (sportlélek...:D) Máson nem zavar, csak magamon.
17/18 anonim válasza:
Tenyleg ocsmany az acelbetetes. Mindenkin.
Anno imadtam a magassarkut szinte csak azt hordtam. De most van 2 pici gyerekem (2ev alattiak) es nincs lehetosegem hordani csak ritkán. Babakocsit nem koromcipoben fogok tologatni azert.
18/18 anonim válasza:
Ha ez ronda, bíróság elé állítok mindenkit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!