Merre tudok venni 3000 FT-ért fekete sima dzsekit? (divatos). Sajnos mindenhol 7000-8000ért láttam.
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 21:34
1/6 anonim válasza:
3000ért?
nézd meg majd a piacon és a kínaiban máshol nem nagyon...
jah meg ha nem vagy túl gőgös akkor turkáló:D
2/6 A kérdező kommentje:
Szóval ilyen Invázió,terranova esetleg Ázsia centerben találok?:) aki volt ezekbe nem olyan rég, volt?:D
2010. márc. 31. 21:39
4/6 anonim válasza:
Én három éve egy turiban (nem az a ládás, kilóra mérős) vettem az eredeti bőrből készült dzsekimet kemény 1 000 forintért és kutya nem jött még rá, hogy turis (ha el nem mondtam)...
5/6 anonim válasza:
Tegnap láttam egy tök jó fekete ballon jellegű kabátot az egyik kínaiban, az 5800.- volt. Úgyhogy 3000.- ért tényleg csak a turi marad, ha egyáltalán ott is ennyiért kapsz kabátot.
6/6 anonim válasza:
Vékony dzsekit kilós turiban vehetsz (www.hadakft.hu) 1 kiló ruha 2490 Ft, egy vékony dzseki kijön 1500 Ft- ból.
Én is turiban vettem ősszel a szerelem fekete bőrdzsekimet, extra jó darab, 4999 Ft volt, nagyon megérte. Ennyiért plázákban még vacak műbőrt sem kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!