S. O. S Nagyon sürgős. Olyan melltartot ami pont jó rám ki lehet tömni? Hogyan kell linkeljetek képet pls.
Figyelt kérdés
Az értelmes válaszokat elore is koszonom !2016. febr. 24. 16:38
1/11 anonim válasza:
Vegyél push-up_osat, nem egyszerűbb, mint a kitömködéssel vacakolni ???
2/11 A kérdező kommentje:
Engem a "házi" kitomés érdekel :)
2016. febr. 24. 16:46
3/11 anonim válasza:
Ha pont jó rád akkor nincs miért kitömni. Ha mégis akarod, akkor használj vattát.
4/11 anonim válasza:
Aztán a melltartó elnyomja a kibuggyanó melled, csökken a vérállatása, kisebb lesz, ezzel együtt löttyedt.
Az is lehet hogy leszárad és leesik.
5/11 anonim válasza:
ma 16:59
Döbbenetes, hogy milyen ostobaságot tudsz írni!!! Leszárad??? Édes istenem...
6/11 A kérdező kommentje:
Nyugi nem most száltam le a falvédőről...kérlek linkeljetek képet vagy valamit...amugy az van hogy nincs nagyobb melltartom ezert kell az ami van :)
2016. febr. 24. 17:09
7/11 anonim válasza:
Minek linkelni??
Ha ki akarod tömni akkor tömd ki
- vattával
- zoknival
- puha papírral
8/11 A kérdező kommentje:
Kérlek nagyon nagyon gyorsan mert extra hamar kell...küldjetek akár ide akár privatba képet hogy pl inkabb a zoknival érdekel....hogy hogy kell belerakni hogy jó legyen ... kérlek segítsetek...
2016. febr. 24. 17:23
9/11 anonim válasza:
5# Látszik, hogy sem a poént, sem a célzást nem érted.
Direkt azért írtam a leszáradást, hátha észbe kap a kérdező, de ha csak ez az egy szó volt fura, akkor neked sincs sok eszed.
10/11 anonim válasza:
A kérdező meg egy nyálcsorgató, kéjenc, pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!