Milyen az alternatív stílus? (öltözködésben) Milyen márkákat hordanak?
Pl. ez a lány is alternatív kicsit:
Igazából ezt nehéz lenne megfogalmazni röviden... az alternatív öltözködésű emberek leginkább olyan ruhákat hordanak, amik mások szerint különös, furcsa, esetleg érdekes. Nem hinném, hogy érdemes lenne márkát írni, hisz akik így öltözködnek, azoknak nem az a fontos, hogy milyen márkájú, hanem hogy illjen hozzá, jól érezze magát benne.
L,19
a márka nem számít,a kinézet a fontos,és a jó összhatás,nem utasítják vissza a bakancsot sem,általában turkálókban találnak különlegesebb cuccokat..
szeretik a sötétebb tónusú színeket,annak minden árnyalatát,egyediek,furcsák,hangulatukhoz öltöznek,akárcsak én! :)))
Üdv!
Én az első kettő kommentelővel értek egyet.
Kockás? Répagatyás? Depis? Öngyilkos?
(Mellesleg ha mostanában felhoznak egy régi stílust új formában..mindenki azt hiszi ilyen az eredeti. Lásd EMO...abszolút nem ezek a mai "teremtmények" az emo képiselői. Ennek is utána kell nézni.)
Az foggyos aki szerint ez az alter.
Én azt mondom mindenki legyen önmaga és azt hallgasson amit szeret és úgy öltözködjön ahogy akar. Egyszerűbb nem? :D
alternatív ruha márkák (ha még érdekel):
Berny's Jeans
Bioworld
Celebrity Babe
Couch
Cupcake Cult
Darkside Clothing
Death Kitty
Famous Stars And Straps
G-King Jeans
Goodie Two Sleeves
Got Ink Apparel
Heartless Clothing
Hell Bunny
Huao Jeans
Iron Fist
Jessica Louise
Jist
Katie Crush
Killer Panda
Living Dead Souls
Love & Hate
Luv Bunnys
Macbeth
Metal Mulisha
NewBreed Girl
Original Sin
Paint The Stars
Poizen Industries
Rock Addict
So So Happy
Sullen
Surplus Raw Vintage
Urban Star
VNM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!