Hol találhatnék ezekhez hasonló ruhákat?
Gondolok ezek körül különösen a fekete farmernadrágokra (lehet sima és szaggatott is)
fekete vagy fehér pólók? fekete vagy fehér ingek? fekete bőrdzseki? Az utolsó linkel látható pulcsit vagy bárminek is nevezzék azt?:D
Igen tudom, hogy sima fekete pólókat és ingeket tudok venni bármelyik szar boltban vagy piacon de azok nem az igaziak.. a szabása és a stílusa nem ugyan ilyen ezért nem akarom ott venni.
néhány példa:
"de azok nem az igaziak.. a szabása és a stílusa nem ugyan ilyen"
Tudom mire gondolsz. A varrások, az anyag stb.
Jobb fekete pólókért a H&M Divided kollekcióját keresd. Blahánál Europeumban is van. Westend és Árkád is tart ilyen kollekciót. Nézd el nekem, hogy most fejből mondom, de sietős :D
Ott találsz majd eldolgozatlan nyakkal, ujjakkal, aszimmetrikus szabással, v kivágással, mélyebb nyakrésszel fekete pólókat. Vagy ahogy a képen is látom longline kivitelben. ZARA esetében is láttam a honlapon egy ilyesmi kollekciót. Bőrdzsekiben szerintem csak az igazi bőrt lehet komolyan venni. Én eBayről szereztem be a sajátomat. Fekete farmert a Mustangban vettem. Outletben, módfelett jó akció volt. 20ezres eredeti ár 9ezerre :) Itthon szaggattam magamnak.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!