Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy magassarkú cipőt....

Vettem egy magassarkú cipőt. Ha nem hibás az áru, csak mégsem kéne akkor is visszaveszi a bolt? (jelen esetben a Humanic) Vagy csak úgy ha másikat veszek helyette ott? (vagy esetleg még úgy sem? )

Figyelt kérdés
Amikor felpróbáltam és ott sétálgattam benne még jó volt. De a helyzet az, hogy két napja volt rajtam úgy h suliba mentem benne és még mindig fáj tőle a lábam...:S Így nem fogom tudni használni, ezért kéne h visszavegyék...
2010. márc. 31. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mérlegelni kell, hogy mennyire használódott. Én csak akkor szoktam visszavinni, ha olyan állapotban van, hogy én még bőven megvenném a boltban. De tudom, ez erősen szubjektív. Viszont a boltosok se hülyék, nem vesznek vissza akármit. Ami tippet leírtam, az csak a talp alsó részére vonatkozik, ami a legkevésbé fontos szerintem a cipővásárláskor, ellenben ha felveszed a cipőt, és jársz benne egy kicsit, az egyből meglátszik rajta.
2010. ápr. 1. 11:06
 12/13 A kérdező kommentje:

a talpán vannak barázdák sajnos... mindegy, letisztitom amennyire tudom, aztán lesz ami lesz, azért egy próbát teszek, max azt mondják h nem veszik vissza...

köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 8. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:
A barázdákon mennyire látszik kopás?
2010. ápr. 9. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!