Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok tavasszal milyen...

Lányok tavasszal milyen bőrkabátot fogtok hordani és mivel kombináljátok? Vagy nem csak tavasszal veszitek fel?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 07:13
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Nálam csakis márkás,divatos Bőrdzseki jöhet szóba,bőrnadrággal vagy bőrszoknyával hordanám és tűsarkú cipővel,csizmával,attól függ hogy milyen az időjárás!
2016. febr. 22. 07:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Wow!
2016. febr. 22. 07:44
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Nem hordok bőrkabátot.
2016. febr. 22. 07:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Blézeres típus vagyok. Egyébként egy kék bőrdzsekim van, farmerrel szoktam általában hordani, illetve egy egyszerű, egyszínű felsővel, leginkább fehérrel.
2016. febr. 22. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmilyet, kihíztam a télen :(
2016. febr. 22. 08:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Bézs színű bőrkabit : nagy mintás (fekete-kék) felsővel,bézs nadrággal, és balerinával, vagy vászoncipővel. vagy egyszerű pólóval és egy mutatós nyaklánccal

Fekete színű bőrkabit: színes pólóval,blúzzal fekete-fehér-szürke-farmer színű nadrággal, és szintén vászoncipővel.

Vagy

egyberuha, nyaklánc, őszi-tavaszi bakancs :D

2016. febr. 22. 08:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
a kedvencem egy fekete, igazi bőr mango bőrdzseki, 'motoros' fazon és kb mindenhez felveszem, mondjuk általában farmert hordok egyszerűbb felsőkkel, de ruhához is felveszem, ha úgy alakul.
2016. febr. 22. 09:33
 8/10 ~OnLány~ ***** válasza:

Van egy szép erős rózsaszínű bőrkabát,nos azt nem sok mindennel tudom kombinálni,farmerhez megy,esetleg valami fekete vagy szürke,fehér blúzzal..

Ilyesmi csizmával

[link] Ilyesmim van is,csak krém színű.

Ha meg valahová húzom fel,kicsit elegánsabb helyre akkor ilyesmi csizmával

[link]

Már bánom,hogy rózsaszínű bőrkabátot vettem vettem,talán majd ebben az évben egy másik színűt választok :D

2016. febr. 22. 11:02
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

majdnem ugyanilyen dzsekim van, csak az enyémen szebbek a cipzárak, ezüst színűek.

igazából bármihez felvehetem. vans cipővel hordom általában, egyszerű fekete ruhákkal, vagy biker gatyával.

2016. febr. 22. 11:08
 10/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem egy Zarás biker bőrdzsekim van, fekete. Bármihez felveszem, koktélruhától kezdve, buliba, farmer+tornacipő kombinációig.
2016. febr. 22. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!