Lányok tavasszal milyen bőrkabátot fogtok hordani és mivel kombináljátok? Vagy nem csak tavasszal veszitek fel?
Bézs színű bőrkabit : nagy mintás (fekete-kék) felsővel,bézs nadrággal, és balerinával, vagy vászoncipővel. vagy egyszerű pólóval és egy mutatós nyaklánccal
Fekete színű bőrkabit: színes pólóval,blúzzal fekete-fehér-szürke-farmer színű nadrággal, és szintén vászoncipővel.
Vagy
egyberuha, nyaklánc, őszi-tavaszi bakancs :D
Van egy szép erős rózsaszínű bőrkabát,nos azt nem sok mindennel tudom kombinálni,farmerhez megy,esetleg valami fekete vagy szürke,fehér blúzzal..
Ilyesmi csizmával
[link] Ilyesmim van is,csak krém színű.
Ha meg valahová húzom fel,kicsit elegánsabb helyre akkor ilyesmi csizmával
Már bánom,hogy rózsaszínű bőrkabátot vettem vettem,talán majd ebben az évben egy másik színűt választok :D
majdnem ugyanilyen dzsekim van, csak az enyémen szebbek a cipzárak, ezüst színűek.
igazából bármihez felvehetem. vans cipővel hordom általában, egyszerű fekete ruhákkal, vagy biker gatyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!