Linkelnétek képeket cicababákról és macsókról?
Nem tudom, sok lány divatosan öltözködik, mégsem mondják mindenkire, hogy cicababa. Szóval nem tudom.
Mostanában szerintem átlagos lánynak számít az,aki csőfarmerbe, hosszú felsőbe és bőrdzsekibe jár, hosszú vasalt hajjal. Régebben mondhattuk volna rájuk is,hogy cicababák?
jah és a cicababák inkább a kényességükről az önteltségükről híresek azt hiszik hogy mindenki őket nézi minden fiú őket kívánja.... az hogy valaki cső nadrágba és fekete bőrkabátba jár hosszu vasalt hajjal az cseppet sem cicababa az inkább a viselkedésen múlik
Pl.: én is cső nadrágba járok fekete bőrkabátom van és hoszu barna vasalt hajam furcsa véletlen de igaz
és sokan mondták már hogy azt hitték rólam hogy kis cicababavagyok pedig közel sem állok hozzá de mondták hogyy tök rendes aranyos ált. lány vagyok
Szval a cicababaság inkább a viselkedésen múlik
(szerintem) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!