Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Linkelnétek képeket cicababákr...

Linkelnétek képeket cicababákról és macsókról?

Figyelt kérdés
Átlagos lányok és fiúk, nem sztárok. Köszönöm!
2010. márc. 31. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress a neten. Miért várod, hogy más kutakodjon helyetted? Vagy esetleg nem tudod, milyen a cicababa és a macsó? Totál nem értelek. :S
2010. márc. 31. 17:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, sok lány divatosan öltözködik, mégsem mondják mindenkire, hogy cicababa. Szóval nem tudom.

Mostanában szerintem átlagos lánynak számít az,aki csőfarmerbe, hosszú felsőbe és bőrdzsekibe jár, hosszú vasalt hajjal. Régebben mondhattuk volna rájuk is,hogy cicababák?

2010. márc. 31. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Pl. cicababa:

[link]

Bocs hogy sztár, de nem találok mást

Macsóról meg nem tok.

2010. márc. 31. 19:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenesetre a választ!:) Rendes tőled,hogy kerestél egy képet!:)
2010. márc. 31. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

talán hasznos lehet ez a link

én mosolyogtam egy jót rajta:)

2010. márc. 31. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:

jah és a cicababák inkább a kényességükről az önteltségükről híresek azt hiszik hogy mindenki őket nézi minden fiú őket kívánja.... az hogy valaki cső nadrágba és fekete bőrkabátba jár hosszu vasalt hajjal az cseppet sem cicababa az inkább a viselkedésen múlik

Pl.: én is cső nadrágba járok fekete bőrkabátom van és hoszu barna vasalt hajam furcsa véletlen de igaz

és sokan mondták már hogy azt hitték rólam hogy kis cicababavagyok pedig közel sem állok hozzá de mondták hogyy tök rendes aranyos ált. lány vagyok

Szval a cicababaság inkább a viselkedésen múlik

(szerintem) :)

2010. márc. 31. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Én őt mondanám macsónak:

[link]

Őt pedig cicababának:

[link]

Ő ilyen tipikus:

[link]

2010. ápr. 1. 18:18
 8/8 anonim válasza:
Előző: Szerintem akit linkeltél nem macsó típus..olyan szőrös mellkasú macsót még nem nagyon láttam.
2010. jún. 16. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!