Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a nyaklánc női vagy férfi?

Ez a nyaklánc női vagy férfi?

Figyelt kérdés

Vagy unisex?

[link]

2010. márc. 31. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

hát.

ha fiú hordja bu zis ha lány akkor izlésteleen:D

szerintem.

2010. márc. 31. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2010. márc. 31. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:
fúú...ez női, de alapból furán nézek mindenkire, aki ilyent hord, de ha neked tetszik...
2010. márc. 31. 14:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok nekem tetszik, de nem merem megvenni, mert nincs odaírva, hogy női vagy férfi. Ha, nem írják oda akkor unisex nem? Láttam már srácokon is ilyet. Mondjuk ma már szinte mindent lehet.
2010. márc. 31. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
mindent lehet, de ne csodálkozz, ha bazári majomnak néznek vele.. ez egyértelműen női. bár azt sem értem mi a franc aggat magára boldog boldogtalan playboy cuccokat, mikor közük nincs hozzá... majd ha ő lesz a címlapon, akkor oké :D addig idiótán mutat
2010. márc. 31. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt hittem csak engem idegesít, hogy sokszor nem írják oda a termékekhez, hogy férfi vagy női. Én csaj vagyok, de mindig férfi cuccokat sikerül megvennem, de már nem érdekel.

Nekem nem tetszenek a playboy cuccok, de ez szerintem is tök jó! Viszont van egy rossz hírem, szerintem ez női :(

De ha megy a stílusodhoz felveheted, szerintem annyira nem lesz feltűnő. Engem nem zavarna pasin sem.

Mennyibe kerül? Ha húzós akkor ne vedd meg, mert lehet élőben, felvéve neked sem fog annyira tetszeni stb. Ha annyira nem kerül sokba, akkor vedd meg aztán majd meglátod. Legrosszabb esetben odaadod egy csaj ismerősödnek ajándékba, vagy eladod neten.

Amúgy az Swarovski kristály, középen?

2010. márc. 31. 17:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Engem is zavar, hogy nem írták oda, hogy férfi vagy női. Végül megrendeltem, 5490 Ft+pk. Megy a stílusomhoz, és már láttam srácon ilyet. Nem zavar, hogy női, tetszik és kész. :) Lányokon meg láttam már férfi nadrágot is nem nagy ügy. :) Nekem személy szerint tetszenek a Playboy cuccok, van már Playboy pólóm, Playboy gitárpengetőm is. :) Annyi van odaírva, hogy halvány zöld strasszokkal kirakott, fekete szemű nyuszifej.
2010. márc. 31. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Végül is az a lényeg, hogy jól álljon :)

Nekem egy kitűzőm van, de az is eladó :D

Magamon nem tudom elképzelni ezeket, másokon amúgy tetszenek.

2010. márc. 31. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát egyértelmű, hogy női. Férfinek kicsit érdekes lenne...
2010. ápr. 2. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!