Mi a véleményetek erről a cipőről? ) (Kép)
Figyelt kérdés
21 éves srácnak milyen, tavaszra, nyárra utcán?
Egyébként lehet hülye kérdés, de a csajok tényleg megnézik hogy milyen cipője van egy srácnak?
2016. febr. 19. 16:23
1/12 anonim válasza:
szerintem öreges, de nem annyira rossz
persze, hogy megnézem, szeretem, ha igényes az illető
2/12 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki.
Én megnézem a cipőt is, igen.
3/12 anonim válasza:
Ha illik hozzád elegáns, persze nem melegítővel. Nem tudom hogy nézel ki, de szerintem egy lányos nagyon vékony srácon nem nézne ki olyan jól, ehhez stílus kell és megjelenés ennyi idősen, hogy ne tűnj nevetségesnek. Ez olyan mint a nagyon fiatal lányokon, nőkön a piros rúzs..
4/12 anonim válasza:
öreges, 21 évesek nem hordanak ilyesmit, van hasonló stílusú cipő arra a korosztályra is...ez nem az.
5/12 anonim válasza:
Nem tetszik a nyelv és sarok része. De ha jól tudod más ruhákkal kombinálni, hajrá, tudnál ezzel nagyon faján kinézni!
6/12 anonim válasza:
Jó minőségűnek néz ki. Megfelelő öltözékkel 21 évesnek is jó.Miért ne lehetne ilyen a stílusod?!
A cipőket természetesen megnézem, nőkön és férfiakon is. ( A véleményemnél vedd figyelembe, hogy több, mint 20 éve elmúltam 20.)
7/12 anonim válasza:
Pff itt a tizenéves lánykák leöregeznek mindent ami ízlésesebb az airmaxnél. Pont a sarka miatt inkább fiatalos. Ha illik a ruhatáradhoz akkor teljesen jó.
8/12 BlackLove válasza:
Teljesen jó!
Mondjuk nem egy bő tréning nadrággal:D Szóval csak stílusosan haver ;-)
10/12 anonim válasza:
Teljesen rendben van. Szerintem jó ízlésre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!