A c&a-ról bármilyen vélemény, tapasztalat, méretezés, árak minden érdekel! Szeretnék menni vásárolni és csak olyan üzletekbe akarok szétnézni ahonnan biztos hogy nem üres kézzel jövök ki. Vélemény?
Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 09:51
11/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretek ott vásárolni. Nagyon jók az akciók. Teljes áron szerintem nem nagyon éri meg ott vásárolni.
12/13 anonim válasza:
Nagy méret,a 34-es szupersztreccs nadrágjuk H&M-ben 36-os méret lenne,ha nem nagyobb..Nekem kicsit öreges az egész bolt,inkább középkorú hölgyeknek ajánlanám,tiniként nem hinném,hogy sok mindent találnál.
13/13 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon régi a kérdés, és talán már nem is aktuális, de azért leírom a véleményem. Imádtam ott vásárolni egészen 2012-ig, amikor is történt egy arculatváltás, és ezzel egy időben a ruhák stílusa, és minősége is merőben megváltozott. Farmert veszek ott még néha, de a többi árucikket kerülöm, mert öreges, és fantáziátlan, mint maga az üzlet.
Nem csodálkozom, hogy több áruházukat is be kellett zárniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!