Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen magassarkú tetszik a...

Milyen magassarkú tetszik a fiúknak?

Figyelt kérdés

Kérlek,mondjátok el a véleményeteket, hogy mi tetszik és mi nem tetszik és miért!

Mit gondoltok azokról a lányokról,akik mindennapi viseletre magassarkút hordanak, pl. suliban (18év felett)?

Fiúk, zavar titeket, ha kopog a cipő? Mi a benyomásotok róla?

[link] típusok

[link] vicces:)

Nyitott orrú? [link]

Nyitott orrú, tűsarkú? [link]

Hegyes orrú,csatos? [link]

Bokapántos? [link]

Sok pántos? [link]

Mintás? [link]

Visszafogott színek, tűsarokkal? [link]

Kerek orrú? [link]

Fényes, lakkcipő? [link]

Telitalpú? [link]

Középmagas, klasszikus? [link]

Klasszikus, kerek orrú? [link]

Alacsonyabb sarok? [link]

Bohókás, amin masni, virág van? [link]

2010. márc. 30. 23:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden fiú más. :) Mindegyiknek más jön be :)

Van egy Playboy telitalpú cipőm. Az egyik pasimnak nem jött be. Undorítónak találta. A következőnek meg tetszett.

[link]

2010. márc. 30. 23:42
 2/17 A kérdező kommentje:
De jó,hogy írtál, köszi..:) Nekem tetszik a cipőd.Pont tegnap vettem egy telitalpú fehér cipőt, csak zárt orrú, és nagyon érdekel,hogy ez általában tetszik-e az embereknek.
2010. márc. 30. 23:58
 3/17 anonim válasza:
100%
A telitalpú bejön.Olyan aranyos.
2010. márc. 31. 11:38
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:))
2010. márc. 31. 12:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

hol vettél telitalpú zárt cipőt?

én is olyan pályázok, s mondjuk még csak Leonardoban, meg Deichmanban jártam, de semmi. Egy-két nyitott orrú volt, az meg nem tetszik nekem :)

2010. márc. 31. 13:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Az egyik Stop Shop-os Deichmanban vettem.:) Egészen hátul volt, a papucsoknál és a gyerekcipőknél, amit szerintem nem mindig néznek meg az emberek. Múltkor meg a Humanicban találtam teljesen eldugva hátul egy csinos, kényelmes hosszúszárú csizmát (egy volt belőle), pedig a város minden cipőboltját már végignéztem.:)
2010. márc. 31. 13:40
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Leginkább semmilyen magassarkú, de ha már igen, szandál és nyitott orrú semmiképpen se legyen.
2010. márc. 31. 16:49
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló!A zárt telitalpú cipő (nem túl magas) tetszene? Hány éves vagy egyébként, ha megkérdezhetem?:)
2010. márc. 31. 17:21
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
20. A zárt telitalpú, bár nem tudom, hogy az e az amire gondolok :D azt hiszem tetszene igen.
2010. márc. 31. 18:52
 10/17 anonim ***** válasza:
nekem kifejezetten tetszik egy lányon a magassarkú.Méghozzá,amik most divatok,nem nagyon tudom leírni nem értek hozzájuk :)...kerek orrúak,sima, fekete vagy fehér,de csak szép vékony lányokon tetszik és aki tud benne járni...nem mellékes
2010. ápr. 4. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!