Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan szerezhetnénk ilyen...

Hogyan szerezhetnénk ilyen szponzorszerűségeket? 

Figyelt kérdés
A barátnőmmel elkezdtünk egy weboldalt csinálni, a jövőre vonatkozik a kérdésem. A szponzorféle alatt az olyanokat értem, hogy például kapunk egy terméket az XY nevű márkától, ha posztolunk róla. Ruhákra( nyilván nem egy Calvin Klein estélyire gondolok😂),kiegészítőkre, stb. gondoltam. A válaszokat előre is köszönöm!😊🙂

2016. febr. 16. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tudnánk😂 se mondanánk meg😊 nehogy elvedd előlünk a lehetőséget 👅🤐 Több smileyt, please.
2016. febr. 16. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy youtube csatornat olcsobb lenne csinalni konkretan ingyen van sminkrol meg ilyen akarmikrol ruhakrol van egy csomo ilyen csaj aztan vagy eszrevesznek vagy nem
2016. febr. 16. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szoktam szponzor lenni, ruhákat tervezek és készítek. De mindenképp nagylátogatottságú oldalon,műsorokhoz adom a termékem.

Most ha egy oldalra felmegy 5 látogató/nap,csak példaként mondom,az nekem egyáltalán nem éri meg,mert nagyon drága anyagokkal és kellékekkel dolgozom.

Ha jól értem ez az oldal most indul,fel kell pörgetni,és akkor kapsz szponzort egész biztos.

"Valamit valamiért" alapon működik ez,csak úgy szórakozásra nem fogtok cuccokat kapni egy cégtől sem.

2016. febr. 17. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Amíg nem lesz népszerű oldal addig nektek kell pénzt belefeccolni. Szponzort csak úgy tudsz szerezni ha neki is megeri.

Annyi ötletem van ha van a környezetévekben butik ahol jó ruhák vannak stb.akkor alkut kottok hogy engedik próbálni és fotózni a cuccokat cserében mint lelőhely reklamozzatok az üzletet.

2016. febr. 17. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!