Ki hord combzoknit szoknyával? Milyen cipőt vesztek fel hozzá?
Figyelt kérdés
Néztem képeket de ott leginkább csak telitalpú vagy tűsarkú bokacsizmával volt (általában feketében) de érdekelne hogy ezen kívül mi illik még hozzá...
Képeknek is örülnék.
Azért érdekel mert a bokacsizmákon kívül mást nem igazán találtam és sajnos üzletbe nem tudom a komplett szettet felpróbálni.
Ezek mennyire illenek hozzá?
Nem szeretnék túl vastag csizmákat mert ugye tavasszal/nyáron szeretném hordani.Persze nem 30-40 C°ban
2016. febr. 16. 19:06
2/6 anonim válasza:
magassarkúval tényleg prostituáltas egy kicsit, egy bokacsizmával szerintem jó, én úgy szoktam :D
3/6 A kérdező kommentje:
2016. febr. 16. 20:36
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az első amit linkeltél az tetszik(valószínűleg olyat fogok keresni) a másik kettő nem én vagyok:/
2016. febr. 16. 22:06
6/6 anonim válasza:
esetleg oxford stílusú félcipővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!