Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben menjek központi szóbeli...

Miben menjek központi szóbeli felvételire?

Figyelt kérdés

Nagy fehér blúzom, amire fekete bolerót vennék fel. Egy sötét kék farmer, vagy esetleg cicanadrág. De cipőhöz semmi ötletem nincs... Egy rózsaszínű adidas cipőm van, ami egyáltalán nem hinném h oda illik... Ünneplő cipőm van, de picit magasabb sarkú, és nem zárt, hanem a teteje nyitva van. Elég messze van az iskola, ezért nem igazán szeretnék abba menni. Mit lehetne felvenni? (cipő)

Illetve a farmer megfelelő oda? (jó iskoláról van szó, erős)

2016. febr. 15. 18:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jó, de az más.:D Ott nem ismerek senkit, és félek hogy kiröhögnének...:c :D
2016. febr. 15. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is arra szavazok hogy ott vedd át a cipőt vagy esetleg menj taxival ha tudsz bár az költségesebb megoldás :D
2016. febr. 15. 21:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Tizenx fok van, nyugodtan elég a harisnya+szoknya is. Ha nem akarod, akkor pedig vedd át a wc-ben vagy akárhol a suliban.
2016. febr. 16. 09:34
 14/14 anonim válasza:
Cicanacira fekete szoknya!? Ez szerintem pont jó egy ünneplőnek és még csinos is. Persze ez csak akkor hogyha elég harisnyaszerű a cicanaci.
2016. febr. 20. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!