Kismellűeknek jol állna a horgolt fürdőruha?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 18:57
1/4 anonim válasza:
Jól hát, sőt szerintem rajtuk egy fokkal jobban néz ki mint a nagymellűeken. :) ha erre gondolsz:
2/4 A kérdező kommentje:
igenigen igen:) valami iylesmire csak fekete kétrsézeset szeretnék:) Csak sajnos sehol sem találok.
2010. márc. 30. 21:06
3/4 anonim válasza:
Szia ! Kedves kérdező ! Itt a Meskás Ibolya, amit kérsz minden lehetségesen. Regisztráld magad a Meskán. Egyébként tényleg a kismellűeknek igazán jó a horgolt fürdőruci. Üdv. Ibolya
4/4 anonim válasza:
A kedves kérdezőnek még egy dolog ! Véletlenül tévedtem ide, de én lepődtem meg a legjobban, hogy megláttam ezt a kérdést, az arra adott választ, s szemben találtam magam saját magammal. Ha szeretnél normál áron minőségi terméket kapni, akkor tényleg keress meg a Meskán. Ennek a feltétele, hogy ingyen regisztrálod magad, aztán már tudsz is közvetlen üzenetet küldeni nekem. Minden általam készített termékekre garanciát is vállalok. Ha megnézed az eladott termékeimet ., ott is látsz egy csomó fürdőrucit. Egy biztos , Fürdőruci ügyben most már csak 100 % pamut fonalat használok, hát ez bizony nem olcsó, de úgy vagyok vele, hogy inkább minőség legyen, mint gyatra fonal.( Ez most ugyanolyan meglepetés volt nekem, mint tavaly , amikor éppen fürdőruha ügyben az Rtl-t kerestek meg). Üdv . IBolya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!