Te jó ég... ez egy sima MŰANYAG cipő... ez minőség? :-o
Nyáron nem hinném, hogy túl egészséges (gondolom nem szellőzik), télen meg tuti megfagy benne az ember lába... :-/
L,19
jo hát most az egésségügyis cuccot nemnézve h mennyire jo télen nyáron ezt nem nézve nekem teccik:P tök poén szeretem a converseket:P amijen zoknit veszel fel ojan mintáju lessz a cipöxD
14.5L
én ma láttam "személyesen"
és hát én megvettem volna mer sztem joo forma csak azér nem vetetm meg mer sztem se lehet nagyon egésséges nyáron meg nemtom:D
amugy itt a westendbe 20ezer volt ha valaki érdeklödik:D
Sziasztok!
Én innen rendeltem egyet,de nem ilyet hanem egy rövid UV-s változatot!Super korrektek voltak velem, és állati a partyban ez a cipő amikor az UV fény szédszedi!
Mindenkinek teljes szívemből ajánlom ezt az oldalt!
www.egyediconverse.com
Utolsónak: úgy látom már ebből is üzletet csináltak. Gyakorlatilag a gyár viszonteladójaként, busás haszonnal dolgozik a cég. Az eredeti Converse weboldalon saját magad szerkeszthetsz cipőt, csak szerintem jóval olcsóbb, mint 50.000 Ft (inkább közelebb van a szokványos modellek bolti árához).
Íme a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!