Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jön le a nike cipőről a pipa!...

Jön le a nike cipőről a pipa! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igen, bebizonyosodott, hogy a drága pénzért vett "igazi" nike air max cipőm hamisítvány... (40 ezer forint volt.....) Jön le az oldaláról a pipa, és a feliratok is. Nem vagyok cipőszakértő, ezért nem tudtam, hogy nem igazi... Kérlek kíméljetek a beszólásoktól... Már nem tudok mit tenni, minden pénzem erre költöttem. Mit csináljak vele? Ragasszam vissza???

#Nike #pipa #ragasztás #cipő. air max
2016. febr. 13. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hol vetted?? Vidd vissza!!
2016. febr. 13. 14:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Interneten... Már az eladó sem ír vissza...
2016. febr. 13. 15:00
 3/11 anonim ***** válasza:
attól még lehet eredeti mert már lekopott, eleve egy túlárazott fos divatcipő az airmax..egyébként melyik oldalról vetted? ha ebayról akkor visszaküldheted,általában visszafizetik
2016. febr. 13. 15:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Jófogás... De olyan, mintha oda lenne ragasztva...
2016. febr. 13. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:

A súlyból meg lehet állapítani,hogy eredeti-e.

Ha pehelykönnyű,akkor vmi utánzat,ha viszont nehéz,nagyobb az esély,hogy eredeti.

2016. febr. 13. 15:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Ohhh... Az tök jó, mert pehelykönnyű..... Nincs semmi súlya.
2016. febr. 13. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt tudod magadnak is tesztelni. Mármint a súlyt. Nézz meg egy kínai cipőt,meg egy rendes drága cipőt. :) :(
2016. febr. 13. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Sajnos akkor átvertek... De ennyiért üzletben is tudtál volna venni! Ez sajnos tanulópénz volt! Csak üzletből, vagy nagyon megbízható, leinformálható helyről vásárolj legközelebb!
2016. febr. 13. 16:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Keresd meg az eladót, gondolom megvan a telefonszáma vagy címe vagy neve vagy bankszámlaszáma vagy bármi, elmész hozzá, elé pakolod a cipőt és nézel bájosan amíg vissza nem adja a pénzed. Ha megszólalna kivered a fogait és visszaveszed a pénzed.

Mondjuk nekem sem tiszta miért vesz valaki 40ezerért jófogásról cipőt, mikor a boltba olcsóbb a Nike.

2016. febr. 13. 17:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Jófogásról 40 ezerért cipőt venni ? Uhh :( Már egy akciókor 30 ezerért boltban tudsz venni eredetit...:) -amire garancia is van, vagyis inkább azt mondom h ha gond van visszaviszed a boltba :) Én is tavaly vettem 42 ezerért, mindennap hordom, sőt télen is, de semmi baja ! :)
2016. febr. 13. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!