Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipot vegyek?

Milyen cipot vegyek?

Figyelt kérdés
Valami uj cipot szeretnek venni de fogalmam sincs milyet. Valami markasba gondolkozom (nike,adidas,vans..) viszont 25.000nel dragabbat nem szeretnek.:(: 16/L

2016. febr. 9. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
25000 az elég sok úgyhogy nemértem miért raktál olyan szmájlit a végére :D milyen típusút szeretnél előszöris? mert a télnek ugye már vége, tavaszi időre kell vagy esetleg nyári, vászoncipő..a le coq-t is ajánlom amúgy vagy ha tényleg minőségit akarsz akkor gant, ez simán veri a három felsoroltat minőségben és árban is csak picivel drágább
2016. febr. 9. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

itt van pár akciós gant amikre most lelehet még csapni

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 9. 22:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, de ezek nem igazan az en izlesemnek felelnek meg...:/ valami sportosabbra gondoltam..:) jelenleg van itthon egy conversem, fekete vansem es egy adidas superstarom. Most valami nikeba gondolkozom viszont most valami nem annyira "tomeg" jellegut szeretnek, szoval ilyen air force meg ezek kilove.(es ezek a 25ezerbol se nagyon jonnenek ki:D) de ha meg valaki niken kivul tud jokat varom az otleteket!:D
2016. febr. 9. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

hát nézd meg az akciós lacoste cipőket [link]

ezen az oldalon most vannak akciók kiárusítás van, meg a cipő plázán is, ezeken nézz, ezeken van nike, adidas is, akciós :)

minőségre egyébként a converse árkategóriájában a ralph lauren szerintem a legjobb

2016. febr. 9. 23:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszi, korbe nezek!:)
2016. febr. 9. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt mondod nem szeretnél tömeg jellegűt? Nézz már körbe...bármelyik Nike, Adidas, vagy Vans tömeg jellegű, mindenki ezeket hordja.
2016. febr. 10. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Hat en a bakancsok hive vagyok amit H&m szoktam venni.

Amugy a nike illetve az adidast ajanlom mert azok kozul ha olyat fogsz ki kenyelmes es tartos:)Vans inkabb ha deszkazol,mert nem a tartosagarol hires (tapasztalat az osszes ciponel) NEkem meg deszkan is lekopott a vansem sarka

2016. febr. 10. 20:20
 8/9 A kérdező kommentje:
New Balance velemeny/tapasztalat?:)
2016. febr. 10. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:
7-es vagyok olyanom is van nagyon jo csak draga:)
2016. febr. 12. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!