Hogy legyek én is cuki baszgitáros?
Figyelt kérdés
szeretnék cuki baszgitáros lenni akiért bomlanak a nők és a férfiak olyanok szeretnének lenni mint én2016. febr. 8. 19:41
4/6 opened paradise válasza:
Nem-nem-nem.
A basszgitáros nem az az alak.
Az énekesre bomlanak. És a dobos kapja a legtöbbet:D
5/6 anonim válasza:
Remélem nem vagy több 16-nál. Egyébként jó zenét kell csinálni, magabiztosan, nagyjából ezen múlik.
6/6 dirty válasza:
Nem feltétlenül jársz rossz nyomon. A basszgitárhoz kell a legkevesebb gyakorlás és tehetség egy elfogadható szinthez, mégis ott van a színpadon. Dobhoz, szólógitárhoz, énekhez vagy őstehetség kell, vagy iszonyat sok gyakorlás, de inkább mindkettő. Viszont ha csak a csajozás a cél, akkor szerintem manapság már nem ez a nők álma, olyan 15 évet legalább elkéstél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!