Hol vehetek ruhafestéket?
Figyelt kérdés
Hogy kell vele ruhát festeni, batikolni? Tudom, hogy van rajta használati utasítás, de ha van valami praktikátok, az érdekelne.2010. márc. 29. 18:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem hobbiboltban érdeklődj utána, én ott vettem flittereket és flitterragasztót. Szerintem ott van ruhafesték is meg minden apró kellék, ami kell. nem is olyan dárgán... :)
2/5 anonim válasza:
Ha minden igaz,a százforintosokban is lehet venni,de ha máshol nem,hát kreatívban..batikolni úgy is lehet,hogy vödörbe festék,ruhádra egy erős csomó,belelógatni x időre, kiveszed,kibontod a csomót,és lesz szép minta..vagy fogsz egy madzagot,és jó erősen össze vissza tekered a ruhát,úgy áztatod be..vagy belecsípsz a ruhába,és az ujjad alatt tekered körbe a madzagot,és csak az így kapott fület lógatod bele..hipóval is,domestossal is lehet,ha sötét a ruha,vagy ha előtte ki akarod világosítani,hogy befogja a festék,de vigyázz,ha nem teljesen fehér,érdekes színek jöhetnek ki!!!jártam már úgy,hogy lila trapézgatyán narancssárga lett a hipó után..az meg ugye nem jó együtt..
3/5 anonim válasza:
Tesco-ba is láttam,feketét, sötétbarnát.
Ott a mosóporok,folttisztítók körül. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2010. márc. 30. 10:11
5/5 anonim válasza:
hát ha olyan ruhafestéket veszel, és ha az egész ruhát akarod vele befesteni, akkor bele kell önteni egy lábasba a festéket és vizet. majd felforralni és beletenni a ruhát. mondhatjuk, hogy belefőzöd a festéket a ruhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!