Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a Népviseletekrő...

Mit gondoltok a Népviseletekről és úgy általában a hagyományőrzésről napjainkban?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 16:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen hétköznapra én sem hordom, már csak amiatt se mivel elég drága így összességében meg meleg, feltűnő, és hát nem lenne túl kényelmes 6 kikeményített alsószoknyába mászkálni, az emberek nagyjából hülyének néznének, ha mindennap abba járnék, tehát valóban hét közbe biztosan nem hordom.

Nálunk évente egyszer van ilyen népviseletes mise, oda szoktam felhúzni, meg természetesen fellépésekre, bemutatókra.

2010. jún. 20. 15:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek a népviseletek, mind a magyar, mind a többi európai ország népviseletei. És a hagyományőrzés szerintem nagyon fontos, mert amelyik népnek nincs saját kultúrája, az nem is létezik. Épp ezért lenne nagyon fontos, hogy minden nép megőrizze és ápolja a saját kultúráját. A magyarok is.

És NEM ciki a hagyományőrzés, szerintem inkább az a ciki, ha valaki emo és nem tud helyesen írni.

2012. nov. 24. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Manapság sokan próbálják feltámasztani a viseletet. De mivel tök hülyék hozzá, így olyan viseleteket hordanak amik nem is léteznek. Pl. a fekete bő gatya és bő ujjú ing, a honfoglalás korabeli veretekkel ellátott tüsző, stb.

Hülyítik a népet...

2015. szept. 24. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!