Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adidas Superstar vagy Vans...

Adidas Superstar vagy Vans Old Skool?

Figyelt kérdés

2016. febr. 3. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek megvan a maga elég jó stílusa, és mindkettő a maga nemében klasszikus cipőnek számít. Nekem mindkettő tetszik. Ha csak az egyiket kell megnevezni, akkor főleg a tartóssági szempontok figyelembe vételével az Adidas Superstar lenne az.
2016. febr. 3. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
adidas
2016. febr. 3. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem is Adidas
2016. febr. 4. 01:12
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem az adidas sosem tetszett, mikor divatba jött anno is gagyinak tartottam... vans oldskoolom van több, mint egy éve és teljesen hibátlan, pedig nem egy fesztivált meg koncertet megjártam benne. nagyon sokat viselem. szerintem stílusra is sokkal jobb és több dologgal lehet kobinálni öltözködési szempontból. főleg ha feketét veszel
2016. febr. 4. 01:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Adidas Superstar, egyértelmű. Nekem két pár is van, nagyon jó cipő és örök klasszikus.
2016. febr. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!