Fanita21 kérdése:
Combfix az utcán gáz?
Figyelt kérdés
Szóval 28L vagyok és az lenne a kérdés ,hogy mintás combfix utcára szoknyához,ruhához nagyon gáz vegyek inkább harisnyát? Fiuk nektek tetszik ez? Lányok ti veztek fel az utcára is Combfixet vagy csak hálókellék?
Kort is irjatok légyszi :)
2016. jan. 31. 18:42
1/5 anonim válasza:
Hogy érted?
Kilátszik a szoknya alól?
Az gáz. Meg felnőtt nőként hova lehet felhúzni? Gondolom, dolgozol. Oda nagyon gáz lenne.
Még egy-egy buliba jó lehet.
De ha nem látszik ki, csak úgy, hogy mondjuk, ha valaki nagyon figyel, akkor észreveheti, egy-egy mozdulatnál, pl. ha leülsz és keresztbe teszed a lábad, akkor az lehet szexi.
2/5 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ugyanolyan mint egy harisnya, normálisan kell felhúzni, nem úgy hogy kilátszik. Az mindenkin gáz.
3/5 anonim válasza:
Nem gáz, van ismerősöm aki kizárólag azt hord. De nem onnan tudom hogy észrevettem, hanem mert mondta :).
4/5 opened paradise válasza:
Ha nem túl mini a szoknya,akkor csak az láthatja,akinél te is akarod.
5/5 Kései Sirató válasza:
Nem gáz, sokan hordanak combfixet. Fontos, hogy a szoknya takarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!