Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen nadrágot vegyek fel...

Milyen nadrágot vegyek fel ehhez a cipőhöz?

Figyelt kérdés

[link]

17/f

2010. márc. 28. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp cső-farmert;) És NE BŐ SZABÁSÚT!:)
2010. márc. 28. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudnátok linkelni is esetleg?
2010. márc. 28. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyenes szárú farmert.:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Amúgy jó csuka!:)

2010. márc. 28. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló jó képeket küldött.:) Szerintem sokkal jobb,ha egy fiú kicsit bővebb nacit vesz fel, ugyanis a csőgatya kevés fiúnak áll jól, és mostanában meg nagyon vékony fiúk hordják,ami nagy tévedés részükről.:)
2010. márc. 31. 20:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Majdnem 190 cm vagyok és kb. 73-74 kg. Nem mondanám kifejezetten vékonynak a lábaimat, inkább megfelelően izmos.
2010. márc. 31. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem neked jól állhat a csőnaci is, ilyen arányokra gondoltam, mikor azt írtam,hogy kevés fiúnak áll jól..:)
2010. márc. 31. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt találtam,ami tetszik, de ne a jobb oldalit nézd...:) Túl magasan van a dereka, vagy épp az ing betűrve ezzel a nacival nem jó,de ha hosszabb pulcsi lenne vagy teniszpóló,akkor már előnyösebb lehetne egy fokkal.

2010. márc. 31. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

:) szerintem is farmer.. de ha fiu lennék én ezt a cipőt nyár kezdetén hordanám 1 farmer térdig érő farmerrel, nekem az tetszik.

18/L

2010. márc. 31. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!