Lányok nők is hordanak nyakkendőt?
Figyelt kérdés
Ha igen milyet és milyen alkalomból? Hétköznap pl suliba vagy buliba, vagy esetleg ünnepségeken alkalmi blúzokhoz?2016. jan. 26. 17:23
1/7 anonim válasza:
Hordanak, pl az amerikai diákoknál bevett, de lehet a japsiknál is. Nálunk is előfordul, főleg rendőrség, katonaságnál dolgozóknál. Nőknek jobban lehet férfias dolgokat hordani, mint fordítva.
2/7 anonim válasza:
Szia! Ha a fiatal 15-22 évesekre gondolsz: Magyarországon nem annyira elterjedt, de pl Amerikában az un. 'menőbbek' hordanak, csak nem kötik meg szorosra, hanem lazán hagyják. Ünnepségeken nálunk a lányoknak stólát kell hordaniuk, nem nyakkendőt. Ha egy blúzhoz akarsz felvenni egy nyakkendőt, akkor inkább egy sima kendőt vagy egy szép natur sálat válassz! Sokkal szebb!! Remélem tudtam segíteni ;)
3/7 anonim válasza:
Bizonyos stílusoknál jellemző, én is hordok nyakkendőket hétköznap is, főleg kisebbeket, nem olyan tipikus nagy férfinyakkendőket. Színeset, pink, csíkos, lila, díszekkel, kitűzőkkel, lánccal díszítve. De átlagos stílusú nőkön nem szoktam ilyesmiket látni. Inkább a kendő jellemző.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
A melegek igen!
Mivel a legferfiasabb ruhadarab milyen funkciot tolt be egy non arra kivancsi lennek..
7/7 anonim válasza:
1-es!
Utolso mondatoddal megirtad a frankot!
Eleg ha csak a nok csinalanak hulyet magukbol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!