Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a foltot hogy tudom...

Ezt a foltot hogy tudom eltüntetni?

Figyelt kérdés

[link]

nem tudom,látszik-e,a cipőm orra eléggé besárgult.próbáltam hipóval,vanish szappannal,semmi.

van ötletetek?

2010. márc. 28. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
ciki
2010. márc. 28. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor sehogy?
2010. márc. 28. 14:37
 3/8 anonim válasza:

Hát ha hipóval sem jött ki akkor lövésem sincs. Mitől sárgult be?

Dohos helyen volt?

2010. márc. 28. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Épp ma festettem be ilyen anyagú cipőmet,mert kifakult,Ibéria ruhafestékkel.Van ruhafehéritője is,esetleg azzal.Tescoban mosószereknél találtam.
2010. márc. 28. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
vegyél valami színes ruhafestéket és fél kiló sóval meg vízzel higítva öntsd bele a mosógép dob részébe, rakd mellé a cipőt és indíts el valami 30-40 perces programot, utána ha adtak hozzá fixálót, azzal, ha nem akkor ecettel mosd át még egyszer, végül egy üres járatot a mosógéppel, a cipő nélkül, h ne fogja meg a következő ruhákat. Igaz nem lesz fehér, de színes lehet, én is így festettem be a cipőm, nagyon szeretem. Háztartási boltokban érdeklődj 5-600 ft.
2010. márc. 28. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
ruhafesték be fogja fogni. :)
2010. márc. 28. 15:36
 7/8 A kérdező kommentje:
nem csináltam vele semmit,cipősszekrényben volt...ha fehér,vagy sárgás ruhafestékkel befestem,szerintetek befogja?és a talpát(gumi)nem fogja összefogni?
2010. márc. 28. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
14.46-os vagyok.Nem fogja be,nem lesz semmi baja.Én mosógépben festettem a cipőmet,két nadrággal együtt.Nagyon szépen befogta a cipőt,nadrágot.Egy próbát megér.A ruhafehérítőt beszürkült ruhaneműhöz is berakhatod mosásnál,persze csak fehéreknél,és hófehérek lesznek.
2010. márc. 29. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!