Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érdemes a Deichmann-ban...

Érdemes a Deichmann-ban csizmát venni, milyen minőségüek?

Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 18:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én deichmannba max topánkát merek venni mer azt nem használom sokat és nem megy tönkre:D eddig bármilyen edzőcipőt,csizmtá vettem midnegyik szétment és 1 hónap után folyt be az orrán a víz..nem ajánlom..
2008. szept. 25. 21:49
 12/13 anonim válasza:
én pont egy éve vettem csizmát, a talpa totál elkopott,hasnálhatlan, vettem egy balerinacipőt is, 3hónap múlva kiszakadt az orránál
2008. szept. 25. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:

nekem volt egy sportcipőm, fél év után úgy nézett ki mint egy csövesé (pedig nem járkálok koszos helyeken) és kiszakadt a talpa. de egészen KILYUKADT. Ilyet még nem tapasztaltam. (pláne nem 7000ért)

a csizmák maximum 1 telet bírtak ki, és kivétel nélkül 1 hónap után úgy néznek ki, mintha 2 évig folyamatosan benne járkáltam volna. szóval nagyon lestrapáltan.

a balerinacipőm 1 hónap után kikopott az orránál (szinte mindegyik deichmannos cipő az orránál kezd kopni)

volt egy elég drága szandálom (4500 Ft) és az első nap mikor felvettem, elkezdett kopni róla a festék. Pedig nagyon vigyáztam rá.

Meg volt egy mamuszom is, ami 3 nap után már lyukas volt (persze belül, szóval még megvarrni se lehetett)

A kínai százszor jobb minőségű... ott szinte soha nem volt komolyabb minőségi problémám cipővel (kivéve, hogy mindegyiket el kellett vinni a cipészhez megsarkaltatni)

2010. jan. 29. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!