Érdemes a Deichmann-ban csizmát venni, milyen minőségüek?
nekem volt egy sportcipőm, fél év után úgy nézett ki mint egy csövesé (pedig nem járkálok koszos helyeken) és kiszakadt a talpa. de egészen KILYUKADT. Ilyet még nem tapasztaltam. (pláne nem 7000ért)
a csizmák maximum 1 telet bírtak ki, és kivétel nélkül 1 hónap után úgy néznek ki, mintha 2 évig folyamatosan benne járkáltam volna. szóval nagyon lestrapáltan.
a balerinacipőm 1 hónap után kikopott az orránál (szinte mindegyik deichmannos cipő az orránál kezd kopni)
volt egy elég drága szandálom (4500 Ft) és az első nap mikor felvettem, elkezdett kopni róla a festék. Pedig nagyon vigyáztam rá.
Meg volt egy mamuszom is, ami 3 nap után már lyukas volt (persze belül, szóval még megvarrni se lehetett)
A kínai százszor jobb minőségű... ott szinte soha nem volt komolyabb minőségi problémám cipővel (kivéve, hogy mindegyiket el kellett vinni a cipészhez megsarkaltatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!