Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, hölgyek szeretitek a...

Lányok, hölgyek szeretitek a bőrnadrágokat?

Figyelt kérdés
Szexisnek találod mikor abban vagy?
2016. jan. 20. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem a műbőr nadrágot, főleg az olyat amin van díszcipzár is. Elegáns fodros púderrózsaszín vagy fehér felsővel szoktam hordani + blézer.
2016. jan. 20. 21:34
 2/8 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
40%

Valódi bőrt még nem hordtam. Műbőr nadrágom van nem is egy, és imádom őket, szerintem csinosak.

És te szereted a bőrnadrágokat?

Szerintem nagyon vonzó tud lenni a pasikon. ;)

Különben nagyon ismerős a kérdés, azt hiszem tudom kihez van szerencsém...

2016. jan. 20. 21:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Ne hordok bőrnadrágot,mert nem állna jól!
2016. jan. 20. 22:08
 4/8 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
Nagy kár......
2016. jan. 25. 00:22
 5/8 anonim válasza:

második, ilyesmikre gondolsz? ezek teszenek nekem is

[link]

2016. febr. 9. 23:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok és hordok.
2016. júl. 9. 22:58
 7/8 anonim válasza:
Mondjuk én nem vagyok hölgy csak az előttem szóló adott 1 kis önbizalmat, ha már ő megszólalt akkor én miért ne? Én szoktam bőrnadrágot hordani télen és nyáron is. Szerintem vagány. Fehér vagy fekete rövid ujjú pólóval szoktam kombinálni [nyáron] télen meg rám kerül még 1 vagány kis kapucnis bőrkabát és kiegészítem 1 fekete bőrhatású tornacipővel [simával vagy magas szárúval a helyzet adja]. 21/F és nem homoszexuális.
2019. aug. 6. 02:38
 8/8 anonim válasza:
Kivételesen írok mivel nem vagyok hölgy csak az előttem szóló adott 1 kis önbizalmat, ha már ő megszólalt akkor én miért ne? Szoktam bőrnadrágot hordani télen és nyáron is. Szerintem vagány. Fehér vagy fekete rövid ujjú pólóval szoktam kombinálni [nyáron] télen meg rám kerül még 1 vagány kis kapucnis bőrkabát és kiegészítem 1 fekete bőrhatású tornacipővel [simával vagy magas szárúval a helyzet adja]. 21 éves fiú vagyok és nem meleg.
2019. okt. 30. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!