Nagy méretre hol tudnék ilyen ruhát találni?
Figyelt kérdés
Már rengeteg üzletet végigjártam, de nem találok olyan ruhát sehol, amilyet szeretnék:
Szeretnék egy picit hercegnős-pörgős szoknyájú, de nem rövid (térd alattig érő lehetőleg), nem ujjatlan (lehet rövid, vagy hosszúujjú) aranyos, cuki ruhát.
Elég nagydarab vagyok, 46-os a méretem...
Szóval az a baj, hogy ekkora méretet alapból nem könnyű találni, de sehol nem is láttam olyat ami egyébként is tetszett volna.
A barátom diplomaosztójára keresek ruhát, szeretnék csinosan kinézni. E-bayen is nézegettem, de ott meg már "túlságosan" hercegnős ruhák vannak, olyat egy ilyen alkalomra nem lehet felhúzni.
Kérlek, segítsetek :(
2016. jan. 18. 08:59
1/7 anonim válasza:
Turikban nézz szét. Ki lehet fogni néha azt amit pont szeretnél és nagyobb a választék a nagyobb méretből.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék használt ruhát :(
És nincs olyan sok időm, hogy hátha majd egyszer lesz egy darab, ami elmegy...
2016. jan. 18. 09:40
3/7 anonim válasza:
Nagyon sok ruha új a turiban, az eredeti címke is rajta van, gondolom megveszik/kapják aztán mégse tetszik, de egyébként jól ki vannak mosva és a tényleg tré helyeket kivéve csak azokat árulják amiknek semmi bajuk.
4/7 anonim válasza:
Alkalmi ruhákon sose látszik hogy használt, felveszik egyszer és már megy is a turiba. Mammutban van egy csomó kis üzlet ahol elegánsabb ruhák vannak, meg a Westendben a kajáldák környékén egy alkalmi ruhás, de hogy pont ilyet, ekkorát találsz-e, azt nem tudom. Megpróbálhatsz kölcsönözni, esküvői ruhásoknál szokott lenni alkalmi/örömanya ruha, hátha. Vagy varrathatsz, ami talán a legjobb megoldás lenne, igaz ez az egy alkalom önmagában nem indokolja, de utána bárhová máshová is jó lenne (ha esküvőre vagytok hivatalosak, színházba, stb).
5/7 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm szépen az ötleteket, körülnézek majd ezeken a helyeken :)
2016. jan. 18. 12:35
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Hat nem ilyenre :( valami "cukibbra", bovebb, porgos szoknyasra
2016. jan. 19. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!