Eredeti vagy hamis a Conversem? Engem idegesít mert kívül van a Converse jel és nem belül. Szerintetek
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 12:03
21/32 anonim válasza:
szerintem eredeti:) de am hol látjátok azt hogy coonverse?:D:Dmert én sehol..:D
22/32 anonim válasza:
Egyértelműen HAMIS!!://
Ami elég ciki...Én még nem találkoztam olyan Converse cipővel,amin kívül van a felirat...sorry
24/32 anonim válasza:
Igen! Ezt hogy értitek, hogy kívül? Ha összezárod a lábad és a két bokád összeér, és ott van ez a jel, az van belül? Mert elég, hogyha neten néztek képeket, és máris egy csomót találtok, amin kívül van. A kérdésre nem tudok válaszolni, mert ennyire nem értek a conversekhez, de nem hiszem, hogy bárki is ki fogja szúrni, ha nem erdeti..
25/32 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok, elnézést kérek, azt akartam írni, hogy egy csomó olyat látok, ahol belül van. Úgyhogy akkor lehet, hogy hamisítvány.
26/32 A kérdező kommentje:
na erről beszélek hogy kívülvan a jel szentem is hamis de nem biztos!!!Am 17.000 vettem
2010. márc. 28. 09:08
27/32 anonim válasza:
hát, én visszavinném és megkérdezném, hogy miért van kivűl a jel? sztem a sarkán nem is dombornyomott a jel. szóval szerintem hamis és nagyon átvertek ha ezért kiadtál 17.000:S
28/32 anonim válasza:
úgy átbasztak ahogy lehetett grat nekik xD
30/32 anonim válasza:
Bebasz ha ezt dunaplázában adták el.Akkor enyni erővel már nincs is megbízható hely. Piaci szarokat én sosem veszek,ahogy sárga boltba se megyek. De ez az eredeti meg nem dolog alapvetően egy megfoghatatlan elmélet,mert ami előállítható az utánozható is. Csak a termék minősége ami meghatározza hogy elsőosztályú e vagy kófic. Cimkéket, logókat melyik hamísító ne akarna megtévesztően utánozni? De az az érdeke,hogy harmadosztályú szart adjon el jónak láttatva. De ezen a csukán a talpa a legárulkodóbb,meg a logó a sarkán nem szimmetrikus, ez komoly minőségbeli hiba is éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!