Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 75A es 80A kozott mi a kulonbseg?

75A es 80A kozott mi a kulonbseg?

Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 12:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Melltartora gondolok természetesen
2016. jan. 11. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
20%

A szám a mell alaatti körméretet jelenti, tehát az eggyel nagyobb szám annyit jelent, hogy a 80-ast hordó nö valamivel vastagabb, mint a 75-öst viselö.

A betüjelzés a kosárméret, azaz maga a mell mérete egyforma.

2016. jan. 11. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:

75a vekonyabb

A b c d - a melltarto kosar merete,

A szamok meg minel nagyobbak, annal szelesebbek, annal nagyobb a "keruletuk"

De igazabol en mar jartam ugy, h hiaba tudom a meretem, nem mindenhol ugyanolyanok a melltarto meretek, szval vigyel be tobbet, probalgass

Az is lehet h egyikse jo mert olyan a fazon....

Sokat probalj fel es amelyik kenyelmes, nem szoros, es nem us laza, az jo

2016. jan. 11. 13:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat

En is igy tudtam de talàlkoztam mar olyannal h a 80A nagyobb kosarral rendelkezett mint a 75A

Ez miért lehetett?

2016. jan. 11. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért van, mert a gyártók különféle fazonokat készítenek és nem mindegyik azonosan értlemezi a kosárméretet.

Márcsak emiatt is érdemes mindig felpróbálni vétel elött.

2016. jan. 11. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A 80A-nak NAGYOBB a kosara mint a 75A-nak (és természetesen a háta is nagyobb). A kosárméretek a háthoz aránylanak, a 80A az nagyjából a 75B-vel egyforma kosárméretű.

[link]

2016. jan. 11. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Általánosságban plusz egy szám mínusz két kosárméretet jelent, szóval a 80A kosármérete a 75C-sével egyezik. Hisz ahogy az előttem író is mondta, a kosár a körmérethez aránylik.
2016. jan. 12. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!