Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Barna nadrághoz/szoknyához...

Barna nadrághoz/szoknyához tényleg ciki a fekete cipő? Barna kellene hozzá?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 16:15
 1/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2010. márc. 26. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Így van, és az feketéhez is a barna cipő.
2010. márc. 26. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van egy barna szoknyám. Télen szoktam inkább hordani fekete vastag harisnyával és fekete csizmával. Szerintem jól néz ki. =)
2010. márc. 26. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki! Legalább nem leszel egyhangú. :) Meg manapság már amúgy is bátran lehet variálni a színekkel. Én azt javasolnám, hogy fekete cipővel csak úgy vedd fel, ha összhangban vannak a színek. Tehát a cipőhöz legyen az öved is fekete és a táskád, vagy nyaklánc/fülbevaló, egyéb kiegészítő. Netán barna nadrág, fekete cipő, hozzá fekete felső és barna kiegészítők. Lehet variálni. :)
2010. márc. 26. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Hülyeség, simán felvehetsz hozzá feketét. Zöld szoknyához se veszünk zöld cipőt...

Nincs annál cikibb, mint amikor valaki egy barna hosszúnacihoz egy szintén barna, de más barna cipőt vesz fel. A fekete legább látszik, hogy tudatos választás volt...

Még bézst is el tudok hozzá képzelni, vagy ha vagányabb lennél, akkor valami bordót, esetleg borvöröset. Lényeg, hogy harmonizáljon vele, és az öltözéked többi részével is (tehát ha fekete a cipő, akkor köszönjön vissza valahol a fekete, pl a táska vagy a felső, esetleg egy éxer lehet még fekete)

2010. márc. 26. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!