A fényes, bőr utánzat, fekete nadrágot milyen lábbelivel?
Figyelt kérdés
Neten,bizonyos oldalakon leginkább bokacsizmával mutogatják.
Egy szolidabb ,kb. 5 centis sarkú fekete csizmával is jól mutat? Hallottam már azt is,hogy az ilyen fényes cuccok úgy általában "qrvásak"...
Nekem pedig tetszenek.
Vélemények?
2016. jan. 10. 17:24
1/5 gyuribacsika válasza:
Linkelj kérlek egy ilyen nadrágot és meglátjuk mire gondolsz pontosan.
2/5 A kérdező kommentje:
Pl. itt ezerarcú ez a nadrág, de ez gondolom nem európai divat. Próbáltam csizmával,szerintem jól néz ki, tesóm szerint kissé vulgáris.
Próbáltam bokáig érő csizmacskával is, de megpöttyen a nadrág szára rajta,nekem nem tetszik.
tanácstalan vagyok.
2016. jan. 10. 21:06
3/5 anonim válasza:
Nekem igazi bőr nacim is van, full szűk, hordom magassarkúval, bokacsizmával, csizmával, bakancshoz is, és motoros stílusú csizmához is. Kb bármihez jó! Egy fehér inggel pedig elegáns is!
4/5 gyuribacsika válasza:
Szerintem egyàltalán nem qrvás, hanem kifejezetten csinos, a képek alapján persze. Lehet ha most egy 100 kilós asszony fotójával készült fotó lenne nem ezt mondanám, de sajnos magadról nem linkeltél. Karcsú, vékony lányon szerintem szexi. Akár bokacsizma, akàr sima magassarkúval vedd fel szerintem, tuti sokan utánad fordulnak majd, de nem azért mert qrvás lenne, szerintem sok pasasnak bejön majd.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Ma már felvettem, egyelőre barátkozom vele, de szerintem megszokom hamar.
Nem linkeltem magamról fotót, de nincs súlyfelesleg, inkább vékonyabb alkatú vagyok(de nem sovány).
2016. jan. 11. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!