Melyik öltözködési stílus tetszik a legjobban?
Főként lányok vélemnyényére lennék kíváncsi, hogy melyik stílus tetszik nekik a leginkább, illetve melyikről mi a véleményük.
Képek:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
A képekből talán kitalálható, mit jelképeznek. Ha nincs köztük, ami igazán tetszik, próbáljátok körülírni!
Kort írjatok, légyszi!
Köszönöm a válaszokat!
Most csak az adott kép alapján kell véleményt mondani, ugye? Tehát nem a képen szereplő illető stílusát kell véleményezni általánosságban?
1.kép : Vagány az ilyen dzseki, de am semmi extra. Már sokan öltöznek így.
2: Ez is jó, de a legtöbb pasi manapság így öltözik. Egyébként én szeretem, ha kilátszik az öv is.
3: Ez tetszik, de valahogy nem tökéletesen van elosztva a fehér szín. Lehet fel kéne cserélni a feketével vagy nem tudom, de valami még hiányzik.
4 : Jaj nekem ez a halálom, ha valakin csak úgy lóg az ing :D Nekem az tetszik, ha be van tűrve és egy jó övvel van "lezárva".
5: nekem ez a rapper stílus egyáltalán nem jön be. Bár van egy-két jó cucc, de nem találom szexinek.
Összességében az én ízlésvilágomhoz a 3 és a 4 áll legközelebb.
20/l.
Hát én nagyon meglepődtem, hogy az ötöst ennyien írták. Szerintem túl sok 15 éves tévedt erre :) Már elnézést.
Szóval nekem abszolúte a hármas tetszik. Úgy ahogy van. Biztos utánafordulnék az utcán :D
20/L
A 3. férfias, az 1. még egész jó, a többi gyerekes/idétlen.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!