A jeggings miért annyira népszerű fiúknál?
Zoliman:
Hm érdekes, a gumicsizmás nőket sem illették parasztos jelzővel, vagy a bakancsos, férfi bő szabású farmer nadrágos nőket se férfiasnak, akkor nem mindegy ha jeggingset hordanak? A jegging kényelmes szövésű anyagból készül, dereka enyhén gumis, szóval kényelmes.
Ha nőknek bejön valami az miért más, mint ha nekünk fiúknak-pasiknak is bejön??
Attól, hogy passzos, attól nem lesz nőies, a nadrág lehet passzos, meg bő is. És nem csak fiatalok hordanak.
Sportoláshoz (futás, bicikli, görkori) én is mindig női spandex leggingseket hordok fiúként. :) Nagyon kényelmes, gyorsan szárad, és jól is néz ki. Na meg eleve erre való. :)
Utcára viszont farmer leggingseket (jeggings) és egészen szűk super-skinny farmerokat hordok, ami szintén olyan szűk, mint egy leggings. Azt szeretem ha a fenekemtől a bokámig rám feszül. :) Amúgy a super-skinny farmerokat amiatt jobban szeretem a jeggingsnél, mert annak van zsebe ahová tudok pakolni, a jeggingseimen meg nincs sajnos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!