Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor számít bőnek egy farmer...

Mikor számít bőnek egy farmer egy fiún?

Figyelt kérdés
csak mert sajnos elég vékony lábaim vannak és szerintem nem áll jól a teljesen feszülős farmer, ezért inkább egyenesszárú, szerencsére anyám tud farmert szűkíteni,de nem tudom hogy mi lenne az ideális méret, mikor bő egy nadrág?
2016. jan. 5. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez például még jól néz ki, de a határon van:

[link]

De ez már túl bő:

[link]

(az én ízlésem szerint)

Amúgy, ha világos farmert veszel föl, abban vastagabbnak tűnhet a lábad, így lehet, hogy a szűkebb is jobban áll :)

[link]

2016. jan. 5. 23:08
 2/3 A kérdező kommentje:
igen, a másodikon a térdnél lefelé furcsán áll, viszont egyik mostani nadrágom is ilyen laza a combomon, alul viszont nem ilyen lógós azért
2016. jan. 5. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:

ha nagyon lóg, akkor túl bő

pl. amit az első hozzászóló linkelt, az térdig jó, de térd alatt nagyon látszik, hogy túl nagy

főleg a bokájánál, ott nagyon eláll

szóval ha neked ilyesmid van, csak vádlinál nem ennyire bő, akkor szerintem az még teljesen jó

2016. jan. 6. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!